Egy kapszulában minden, amire a szervezetének szüksége van.

Csökken az ellenálló képességa, fáradtak az izmai, vagy emésztési problémái vannak? Látszólag az egymástól független nehézségek egyik oka a D-vitamin hiánya lehet.

Manapság  mintegy egymilliárd ember szenved D-vitamin hiányban, az alacsony szint együtt jár számos betegség kockázatátval, mint például a cukorbetegség, a különböző rákos megbetegedések, szív- és érrendszeri betegségek, sclerosis multiplex stb. Ezért ma a D-vitamint  „az  évtized” vitaminjának nevezik. Az elegendő D-vitamin bevitele  csak  éllelmiszerrel nem érhető el. Ma már tudjuk, hogy néhány kiegészítő nem hatékony - a szervezetünk  nem képes őket felhasználni! 

Tehát mit tehetünk?

A mi termékünkben  „Moringa Complete“  nem csak elegendő mennyiségű D-vitamin van, de  garantált a vitamín felszívódása is. A Karib Moringa  forrása a magnéziumnak és a kalciumnak is, amelyek nélkül a D-vitamin-kiegészítésnek  nincs értelme. 

Mi törődünk Önnel!

Hogy fokozzuk a Moringa hatását az immunrendszerre, gazdagítottuk csipkebogyóból kivont jó minőségű C-vitaminal,  amely  a homoktövissel együtt a természet egyik legjobb C vitamín forrása.

Még a legjobb étkezési forma  sem tartalmaznak elegendő C-vitamint. A szervezetünk  magas C vitamin követelményeit, nem csak télen, hanem az edzés alatt, a stressz vagy más megterhelés esetén  is pótolni kell. 

Védelem mindenki számára

Ha úgy dönt, hogy csökkenti állati eredetű élelmiszerek bevitelét a Moringa Complete ideális megoldás. Nem csak a veganok  részéra alkalmas, de gazdagitott  B12 vitaminnal is. A B12-vitamin hiánya az okozója a  homocisztein koncentrációnaka szervezetben , ami a fokozott szív- és érrendszeri betegségek okozója. B12-vitamin-hiány az általános fáradtság és rossz közérzet, a gyermekeknél a figyelmetlenség okozója is lehet. 

Moringa karibean Complete biztosítja az elegendő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és antioxidáns szükségletet- bármely életkorba,  tiszta természetes formából. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy Moringa levelek jótékony hatást gyakorolnak a szevezetre a természetes hatóanyag (polifenolok, flavonoidok, vitaminok, aminosavak, alkaloidok, tanninok) tartalom miadt.

Adja meg magának a vitaminokkal dúsított zöld egészséget.

Olvasson tovább:

A moringa – több mint szuperélelem

Ez a trópusi fafajta, mely tájainkon eddig még nem nyerte el a neki járó kellő figyelmet, nem csodatévő homeopatikum és nem ad gyógyírt a világ legalattomosabb betegségeire sem. Olyan növényről van csupán szó, melynek hatásai a természetben rejlő hatalmas erőről tesznek tanúbizonyságot.

1633× elolasva

RED MORINGA SPORT - hatérkonyabb mint a bolgár Tribulusz

A Tribulusz terrestrisz egy olyan növény, amelyet már Ayurveda-ban is említenek, és amely leginkább a férfiak egészségére van jó hatással, beleértve az erejét és vitalitását. Ennek hatása a szív- és érrendszeri és urogenitális egészséget is magában foglalja. A Tribulus-t tartalmazó táplálékkiegészítők célja a libidó javítása, a tesztoszteronszint emelése, valamint az izomépítés és az általános fizikai edzés hatékonyságának növelése.

1389× elolasva

VIDEÓGALÉRIA


FÉNYKÉPGALÉRIA


A LEGÉRDEKESEBB CIKKEK

Moringa – a varázsfa használata és hatásai

A sokoldalú felhasználású Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíte...

Moringa levelek a potencia növeléséért

A Moringa mára hagyományos válasz különböző egészségügyi panaszokra és ideális kiegészítő gyógymód a gyakori és komolyabb betegségeknél. A merevedési ...

Zöld harcos a fáradtság ellen

Azt már tudjuk, hogy a moringában rengeteg hatóanyag, vitamin és antioxidáns rejtőzik. Sok esetben azonban nem tudjuk ezeket a jótékony anyagokban gaz...

A moringa válasza az alattomos cukorbetegségre

Közismert dolog, hogy a diabetikus megbetegedésből világszintű járvány lett. Biztosan Ön, vagy egy Önhöz közelálló személy is találkozott már ezzel a...