Anti-aging, vagy a fiatalságőrző elixír keresése

Az öregedést megállítani nem lehet. A biológiai korunk a leélt évek számát mutatja, születésünktől kezdően. Az egyik dolog az életünk hossza, de valami egészen más lehet az, hogy hogyan érezzük magunkat, vagy hogyan nézünk ki.

Természetes vágy,  már nem csak a nőknél, hogy fiatalosak,  és vonzóak  legyen  középkorúan és később is. Ma nem lepnek  meg a gyönyörű 40 évesek, vonzó ötven évesek vagy aktív hatvan évesek sem!

A mentális beállítotságon és az intenzív életen kívül a külső megjelenéshez különböző eszközök állnak rendelkezésre, amelyek segítenek  hosszabb ideig fenntartani az üde bőrt mély ráncok nélkül. Ha nem akarjuk az invazív fiatalítást, a kozmetikai termékek egész sora, fiatalos megjelenést ígér magas korúnak is.

Hogyan  lassítsuk az öregedés folyamatát

Az utóbbi években a bőr újjáélesztésének új módszerei alakították ki, mint a károsodás utáni helyreállítást (beleértve az öregedést is). A bőr öregedés megakadályozásának egyik módja a növényi fenolos és antioxidáns összetevők napi alkalmazása.

Ez azt jelenti, hogy a felhasznált kozmetikumok olyan növényi eredetű hatóanyagokkal vannak bövítve, amelyek bőrünkbe jutva hidratálják, táplálják vagy regenerálják azt. Jelenleg nagy hangsúlyt fektetünk olyan összetételre, amely gyulladáscsökkentő vagy öregedésgátló hatású lehet. A kozmetikumok növényi összetevői általában vitaminokat, antioxidánsokat, olajokat, hidrokolloidokat, terpenoidokat és más bioaktív molekulákat biztosítanak.

Fejlesztések, új anyagok

A természetes kozmetikumok megfelelő összetevőinek kutatása során a tudományos közösség egyre inkább a hagyományos szerekkel foglalkozik, növények felhasználásával, amelyeket az Ayurveda, Unani vagy a tibeti orvosi rendszerekből is  ismertek. Igy a modern kozmetikumok előállítása megnyílik a hagyományos és népi ismereteknel alkalmazására. Ezeknek a növényeknek  közös jellemzője a fitokémiai anyagok gazdag spektruma, amelyek jótékony hatással vanak az emberi szervezetre.

Moringa és az öregedés elleni küzdelem

A moringában levő tápanyagok segítenek a bőr öregedésének szabályozásában, észrevehetően fiatalabban tartják  és gyógyítják  a bőrt. A moringát rágóta használják a  kozmetikumokban (pl. arcszesz) az egyedülálló tisztító hatása miatt. A kozmetikumokban használják a moringa fa más részeit is, magas antioxidáns kapacitássa miat. Ezek az anygok nagyon fontosak a hajunk és a bőrünk számára. A moringából készült kozmetikumokban  moringa virágokat is  használunk, amelyek jellegzetes illatot kölcsönöznek hajolajnak  vagy illatanyag-esszenciáknak.

Nem meglepő, hogy jelenleg a moringát tartalmazó kozmetikumok egyre jobban terjednek. Számos jól ismert kozmetikai márka kezdte el használni a termékeiben, és propagálja  hatásait. 

Olvasson tovább:

Házi készítésü arcmaszk moringa porral

Ha szeretné kipróbálni egy természetes termék hatását a házilag elkészített arcmaszkban, akkor egy receptet kínálunk, tökéletesen fiatalító hatású maszk összeállítására.

1153× elolasva

10 ok arra, miért használjon moringa tartalmú arc kozmetikumokat

A természetes alapanyagú krémek hatásairól sokat lehetne írni. A fenőtt arcbőr öregedését gátló termékeink a legjobb minőségű összetevőket tartalmazzák, és a moring levelek kivonatával gazdagítva nagyon látványos eredmények érhetők el.

699× elolasva

VIDEÓGALÉRIA


FÉNYKÉPGALÉRIA


A LEGÉRDEKESEBB CIKKEK

Moringa – a varázsfa használata és hatásai

A sokoldalú felhasználású Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíte...

Moringa levelek a potencia növeléséért

A Moringa mára hagyományos válasz különböző egészségügyi panaszokra és ideális kiegészítő gyógymód a gyakori és komolyabb betegségeknél. A merevedési ...

Zöld harcos a fáradtság ellen

Azt már tudjuk, hogy a moringában rengeteg hatóanyag, vitamin és antioxidáns rejtőzik. Sok esetben azonban nem tudjuk ezeket a jótékony anyagokban gaz...

A moringa válasza az alattomos cukorbetegségre

Közismert dolog, hogy a diabetikus megbetegedésből világszintű járvány lett. Biztosan Ön, vagy egy Önhöz közelálló személy is találkozott már ezzel a...