10 ok arra, miért használjon moringa tartalmú arc kozmetikumokat

A természetes alapanyagú krémek hatásairól sokat lehetne írni. A fenőtt arcbőr öregedését gátló termékeink a legjobb minőségű összetevőket tartalmazzák, és a moring levelek kivonatával gazdagítva nagyon látványos eredmények érhetők el.

A moringa hidratáló és méregtelenítő hatása segít semlegesíteni a káros anyagokat, megakadályozza és csökkentik a ráncképződést, lassítják az öregedést, ami a bőr hatékony táplásának  köszönhető.

Miért válasszuk  a moringa tartalmú bőrápoló krémeket ?

1. Antioxidáns hatás: magas antioxidáns kapacitása segít megvédeni a bőr sejteket az UV sugárzás hatásaitól  és a káros anyagoktól, mint a nehézfémek és a különböző toxinok. A jelenlevő antioxidánsok a kaempferol, zeatin, kvercetin, rutin, klorogénsav és béta-szitoszterin.

2. Gyulladáscsökkentő hatás: moringa kivonat segít  mérsékelni a  fennálló gyulladásta  bőfelszínen és a szövetekben is. Gyulladások a bőr feszíne alatt, ha mikroszkopikus méretűek is,  irritálhatják a bőr felületét  és csúnya gyullatáshoz  vezethet (akne).

3. Anti-aging hatás: moringa tartalmú kozmetikumok minimalizálják az öregedés jeleit,  megakadályozzák a bőr  kiszáradását és védik a bőrt a negatív hatásoktól.

4. Az antimikrobiális hatás: az tisztító arcszesz együtt használva a  krémekkel magas tisztító hatást fejtenek ki, és megakadályozzák a mikrobák  terjedédét.

5. Hidratáló hatás a bőrre.

6. A jelenlévő vitaminok: fokozzák az antioxidáns hatás, kiküszöbölve a UV-sugárzás hatását, megakadályozza a kollagén  veszteséget és kedvezőe  hat az akne kezelésénél.

7. A C-vitamin stimulálja a kollagén képződését.

8. Az E-vitamin egy ismert antioxidáns, melynek bizonyított hatása van, és a moringa ezt a hatóanyagot nagy mértékben tartalmazza. Az E-vitamin kiküszöböli a napfény negatív hatását, és a moringa kivonattal ellátott bőrkrémek is védő hatásúak.

9. Talán a legismertebb öregedésgátló komponens a zeatin, aminek hatására az öregedés lassítása.

10. Végül meg kell említeni, növényi hormonokat is, ezek  segítik  a bőrsejtek megújulását és védenek  az oxidatív és a környezeti stresszt hatások ellen is.

Olvasson tovább:

Házi készítésü arcmaszk moringa porral

Ha szeretné kipróbálni egy természetes termék hatását a házilag elkészített arcmaszkban, akkor egy receptet kínálunk, tökéletesen fiatalító hatású maszk összeállítására.

1091× elolasva

Anti-aging, vagy a fiatalságőrző elixír keresése

Az öregedést megállítani nem lehet. A biológiai korunk a leélt évek számát mutatja, születésünktől kezdően. Az egyik dolog az életünk hossza, de valami egészen más lehet az, hogy hogyan érezzük magunkat, vagy hogyan nézünk ki.

636× elolasva

VIDEÓGALÉRIA


FÉNYKÉPGALÉRIA


A LEGÉRDEKESEBB CIKKEK

Moringa – a varázsfa használata és hatásai

A sokoldalú felhasználású Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíte...

Moringa levelek a potencia növeléséért

A Moringa mára hagyományos válasz különböző egészségügyi panaszokra és ideális kiegészítő gyógymód a gyakori és komolyabb betegségeknél. A merevedési ...

Zöld harcos a fáradtság ellen

Azt már tudjuk, hogy a moringában rengeteg hatóanyag, vitamin és antioxidáns rejtőzik. Sok esetben azonban nem tudjuk ezeket a jótékony anyagokban gaz...

A moringa válasza az alattomos cukorbetegségre

Közismert dolog, hogy a diabetikus megbetegedésből világszintű járvány lett. Biztosan Ön, vagy egy Önhöz közelálló személy is találkozott már ezzel a...