Házi készítésü arcmaszk moringa porral

Ha szeretné kipróbálni egy természetes termék hatását a házilag elkészített arcmaszkban, akkor egy receptet kínálunk, tökéletesen fiatalító hatású maszk összeállítására.

A házi maszk alapja a moringa por lesz, természetesen  válasszuk a legkivállóbb minőséget. A port a moringa fiatal szárított levelek finomra őrlésével nyerik, a levlek tápértékeinek teljes megőrzésével. A por mellett a szokásos nyersanyagokra is  szükség van: méz (ideális a nyers minőségben), rózsa víz, citromlé és tiszta víz.

Elkészítési folyamat

1. Keverjük össze a fél evőkanál moringa port egy evőkanál mézzel és egy evőkanál rózsa vízzel, adjunk hozzá fél citromlevét és óvatossan  keverjük össze.

2. Ellenőrizze a konzisztenciát és adjon hozzá vizet ha szükséges, hogy a viszonylag sűrű  és sima massza legyen.

3. Vigye fel  a masszát az arcra, ideális reggel, és hagyja körülbelül 10 percig, majd mossa le a maszkot langyos vízzel.

4. Miután az arcát tiszta ruhával megszárította, kis mennyiségű öregedésgátló krémet használjon az arcra, hogy a bőr sima és finom  legyen.

A rendszeres moringával  való bőrápolás hatásai

1. A bőre nyilvánvalóan simább,  hidratáltabb és sugérzóbb lesz. A arcmaszk egységes  színt bisztosít  az arc bőrnek

2. A baktériumellenes hatás megakadályozza a pattanások megjelenését  enyhíti a bőrön már meglevő gyulladásos folyamatokat. Természetesen mindig ajánlott a komolyabb bőrproblémákkal bőrgyógyászhoz  fordulni.


3. A maszk tisztító hatásai intenzíven hatnak a körülöttünk található toxinokra eltávolításánál és így megakadájozzák, hogy  a bőrön keresztül ne jussanak a vérkeringésbe.

4. Fontos hatás a pórusok tisztítása és a pórusméret csökkentése, amit a nők minden korosztálya  értékelni fog.

Olvasson tovább:

10 ok arra, miért használjon moringa tartalmú arc kozmetikumokat

A természetes alapanyagú krémek hatásairól sokat lehetne írni. A fenőtt arcbőr öregedését gátló termékeink a legjobb minőségű összetevőket tartalmazzák, és a moring levelek kivonatával gazdagítva nagyon látványos eredmények érhetők el.

678× elolasva

Anti-aging, vagy a fiatalságőrző elixír keresése

Az öregedést megállítani nem lehet. A biológiai korunk a leélt évek számát mutatja, születésünktől kezdően. Az egyik dolog az életünk hossza, de valami egészen más lehet az, hogy hogyan érezzük magunkat, vagy hogyan nézünk ki.

636× elolasva

VIDEÓGALÉRIA


FÉNYKÉPGALÉRIA


A LEGÉRDEKESEBB CIKKEK

Moringa – a varázsfa használata és hatásai

A sokoldalú felhasználású Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíte...

Moringa levelek a potencia növeléséért

A Moringa mára hagyományos válasz különböző egészségügyi panaszokra és ideális kiegészítő gyógymód a gyakori és komolyabb betegségeknél. A merevedési ...

Zöld harcos a fáradtság ellen

Azt már tudjuk, hogy a moringában rengeteg hatóanyag, vitamin és antioxidáns rejtőzik. Sok esetben azonban nem tudjuk ezeket a jótékony anyagokban gaz...

A moringa válasza az alattomos cukorbetegségre

Közismert dolog, hogy a diabetikus megbetegedésből világszintű járvány lett. Biztosan Ön, vagy egy Önhöz közelálló személy is találkozott már ezzel a...