A Tribulus terrestris (Királydinnye) egy csodálatos növény, sok jó hatással. Támogatja a tesztoszteron termelését és növeli a sportolók fizikai teljesítményét, ami jobb eredményekhez eléréséhez vezet. Ráadásul jótékony hatásait mindenki megtapaszlahatja, aki szexuális élete és potenciája javítására törekszik.

A Tribulust már az ókori Kína, India és Mezopotámia gyógyítói is  fedezték fel. A Tribulus terrestris fő és legfontosabb összetevője a protodioscin, amelyet  a fő bioaktív anyagnak tekintünk, és amely száraz gyökérkivonatban akár 45%  is jelen lehet.

A protodioscin valódi hatásai

  • A tesztoszteron szint növelése akár  30% - kal
  • Az erő, az izomtömeg növelése és a regeneráció gyorsulása
  • Megnöveli a sperma képződést  és fokozza annak   mobilitását
  • Bizonyos esetekben az ejakulátum térfogata ákár kétszeresére is  nőhet
  • A szexuális libidó visszaállítása

Meghatározó  a protodioscinek mennyisége

A bolgár Tribulus a szteroid protodioscin-szaponin magas arányát tartalmazza, amely kimutatható hatást gyakorol az erõ, súly, tömeg és a szexuális funkció javítására. A Protodiosine nem található más készítményben a Bulgáriai  Tribuluson kívül. Nagyon fontos, hogy ne  tévesszük  össze a protodioscin  és a szaponinok  tartalmát. A kínai és az indiai kivonatok összesen 60-90% szaponintartalommal valójában a protodioscin csak  4-5% -át  tartalmazhatják.  Jelenleg a  piacon található kiegészmények   alacsony szaponin tartalmú Tribulus kivonatok, alacsony a protodiokszín  tartalmuk is , így a várható hatás még a hosszú távú használat során sem jelentkezik.

A Tribulus hatékonyabb, ezelőtt soha

Annak ellenére, hogy a bolgár Tribulus önmagában kivételes, a mi Moringa porrunkal kombinálva pozitív tulajdonságai bővülnek. Pontosan ilyen  az új termékünk a RED MORINGA SPORT. A Moringának és a Tribulus terrestris kivonatnak köszönhetően, 90% feletti szaponintartalommal, komplex és szinergikus módon fejti ki hatását  a sportolóknál. Vitamin-antioxidáns hozzáadásával a termék elősegíti az egészséges növekedést és fejlődést, öregedésgátló hatást fejt ki, és növeli a szervezet immunitását, ami nagyon fontos a sportolók számára. A B-vitamin  fontos csoportjain keresztül stabilizálja a mentális aktivitást, serkenti az agyi aktivitást és megakadályozza a mérgező anyagok működését a szervezetben.  A RED MORINGA SPORT növeli a sportolók  teljesítményét, a teljes regenerációt, aktiválja az energiatartalékokat és csökkenti a sérülések kockázatát.  Ezt az egyedülálló újdonságot csak nálunk rendelheti meg.