A nők egyik leggyakoribb kérdése a fogyással kapcsolataban az, hogy hogyan kell fogyni a combokon. Gondoljon arra a tényre, hogy a combok csak izomból történő karcsúsítása rendkívül nehéz. A combok esetében azonban különösen nagy figyelmet kell fordítani a mozgásra. A rossz féle mozgás, a túl sok mozgás ebben az esetben nem kívánt izomnövekedést okozhat.

Zsiradék vagy nagy combizom?

Mielőtt beállítaná a helyes módot, hogy fogyjon a combjain, először derítse ki, hogy csak nagy combizma van, vagy sok a zsírlerakódás. 

  • Nyújtsa ki  a lábat
  • Feszítse meg  az izmait
  • Fogja meg a bőrt a combokon az ujjai közé

Ha ujjaival  nagy mennyiségű bőrt ragad meg, kövér. Ha tényleg nagyon sok, valószínűleg cellulitisze van. Ezzel szemben, ha az ujjai között vékony  bőr maradt, a lábai izmosak és a hajlam  a cellulitiszra minimális.

Szeretne egy karcsúbb combot? Kövesse ezekett a tanácsokat...

1. Csökkentse a kalóriabevitelt 

A combból való fogyás  napi 500 kalória bevitel  csökkentést igényel. Ügyeljen azonban arra, hogy a napi  kalória  bevitel ne csökkenjen 1200 kcal alá. Ha már ennél kevesebbet eszik, semmiképpen sem csökkentheti a kalóriabevitelt.  Ebben az esetben az ételt 4-5  alkalommal  kell fogyatani. 

2. Az étel minősége, és a folyadék bevitel

A  combokból való fogyáshoz naponta fogyasszon min. 2 db zöldséget, délelőtt gyümölcsöt  és fogyasszon  naponta legalább 70-100 gramm fehérjét,  az izomtömeg javítása és a zsírégetés felgyorsítása érdekében.  Fontos naponta legalább 7 pohár tiszta vizet inni.

3. A mozgás fontos

Ha  szeretné elérni célját, akkor  hetente legalább háromszor  szakítson  időt a mozgás tevékenységre. A comboktól való súlyvesztés a legtöbb fizikai edzést támogatja, például  kerékpárrozás  vagy gyors séta.  Próbáljon legalább 50-60 percig  kitartani. Számos effektív combgyakorlat létezik, melyeket a cardio gyakorlatokhoz használhat. Ne erőltesse a tornát , mert a túlzott ingerlés jelentős izomnövekedést és nem kívánt mennyiségnövekedést eredményezhet.

4. Futás

A futás garantálja a karcsú combokat és a gyönyörű lábakat. A leghatékonyabb a kitartó futás , különösen a  nők esetében, akiknek széles a csípője, mert segít csökkenteni az izmok méretét és csökkenteni a zsírtartalmat az izom körül, és a combbok  így kisebbek  lesznek.  A futás nagyon összetett gyakorlat, amely fokozatosan a  combok méretét és formáját. Javasoljuk a kitartó futást kis vagy nullás szintkülölmséggel.

5. Türelem rózsát terem

Minden fogyókúránál  türelemre lessz szüksége.  Ez érvényes a  combokról való fogyásra i is. Próbáljon kitartó lenni, beleszeretni egy egészségesebb életmódba és  a mozgásba,  nem csak  fogyni fog , de ráadásul  jobban is  fogja  magát érezni. Figyelja  a fogyás eredményeit. Mérje meg a combját és a hátsó kerületet körülbelül hetente egyszer. Ha betartja az ajánlásokat, észrevehetően csökken a zsír, és  a méret is.

Egyszerűsítse  a súlycsökkenést Moringával

Sok esetben  az kevesebb kalóriabevitellel ,  nem csak a zsírréteg csökken, hanem az izomok térfogata is. A "csodálatos" Moringa Caribbean kapszula  vagy por formában bitosítja  a szervezetnek  a szükséges vitaminokat, amelyek hiányoznak a zsírok égetésekor a korlátozott étel mennyiség bevitelskor.  Ideális, ha  naponta legalább 4 g Moringát  kapszula vagy  por formában. A  Moringával való fogyás előnye, hogy nagy mennyiségben viszünk be  növényi fehérjéket. A Moringa Caribbean hatással van nemcsak a zsír felhalmozódásának csökkentésére a szervezetben, hanem a gyorsabb zsírégetésre is.