Összetételét

Anti-aging, vagy a fiatalságőrző elixír keresése

Az öregedést megállítani nem lehet. A biológiai korunk a leélt évek számát mutatja, születésünktől kezdően. Az egyik dolog az életünk hossza, de valami egészen más lehet az, hogy hogyan érezzük magunkat, vagy hogyan nézünk ki.

636× elolasva

Moringából készített tea – a zöld egészség

A szárított moring leveleket a növény legtáplálób részének tekintik, az antioxidánsok és a rendelkezésre álló tápanyagok szempontjából. A moringa többi részéhez képest a levelekben a fenolos vegyületek, aminosavak, zsírsavak és egyéb bioaktív tápanyagok legmagasabb arányban vannak jelen. A tápanyagok kinyerésének hatékony módja a "vízben levő kinyerés", azaz a levélből tea készítése. A moringa leveleit a rómaiak, a görögök és az egyiptomiak is használják, így nem csak egy mai t...

1426× elolasva

Nem minden arany ami fénylik, avagy, ajándék moringának nézd meg a levelét

Ismerős lehet a helyzet. A mai rohanó világban az emberek a látszólagos biztonságot keresik és sokszor megégetik magukat a tökéletes termékért folytatott hajszában. Sokszor megfogják az embert a hangzatos és látványos reklámok valamint az elsősorban gondosan átdolgozott árpolitikával csábító termékek.

3173× elolasva

Moringa – a varázsfa használata és hatásai

A sokoldalú felhasználású Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíteni a nélkül, hogy szintetikus úton gyártott étrendkiegészítőkhöz kellene nyúlni.

54258× elolasva

Zöld harcos a fáradtság ellen

Azt már tudjuk, hogy a moringában rengeteg hatóanyag, vitamin és antioxidáns rejtőzik. Sok esetben azonban nem tudjuk ezeket a jótékony anyagokban gazdag szuperélelmiszereket kihasználni a mindennapokban. Segíthetnek például fáradtság vagy kimerültség esetén?

19163× elolasva

Moringa - a szuperélelmiszerek királynője

Egy trópusi fa, amely még mindig nem örvend a megérdemelt népszerűségnek. Nem egy varázslatos homeopátiás szerről van szó vagy a legsúlyosabb betegségek gyógymódjáról. Ez pusztán csak egy növény, melynek hatásai meggyőzik önt a természet mérhetetlen erejéről.

20482× elolasva