Fénykép és videó

A Karib ültetvényeken tett látogatásaink egyike

Már jópárszor jártunk a Karib-térségben, ennek ellenére a szépségével még mindig el tud kápráztatni. Annál inkább a szívünkbe férkőzött, mivel itt saját ültetvényeinken termesztjük a Moringát. Az ültetvények dolgozói távollétünk során szeretettel gondozzák növényeinket. És így valahogy fest az ültetvényen töltött napjaink egyike.

1716× elolasva

Szállítás

Közvetlenül a Moringa termesztése és feldolgozása után megkezdjük a szállítást a Karib-térségben található Saint Lucia szigetről egyenesen Európába.

2039× elolasva

Ültetvényellenőrzés 2015 karácsonyán

Az év legszebb ünnepét most is a Karib-térségben töltöttük az ültetvényeinken. Megbizonyosodtunk arról, hogy a Moringának tényleg jó sora van. Kellemes meglepetés volt az is, hogy milyen sokat nőtt a Moringa az utolsó, októberi látogatásunk óta.

1817× elolasva

Látogatás az ültetvényeken 2015 októberében

Az ültetvényeket viszonylag gyakorta ellenőrizzük. Utoljára 2015 októberében utaztunk el Saint Lucia szigetére a Karib-térségbe. Ez alkalommal is beigazolódott, hogy jó kezekben van a Moringa. Szeretettel gondoskodnak róla, amit a gyönyörű növény gyors növekedéssel viszonoz. Győződjön meg róla Ön is.

1725× elolasva

Hogy néz ki a Moringa?

A Moringát nem hiába nevezik az Élet növényének. Minden részé hasznosítható és felhasználható különböző egészségügyi nehézségeknél.

4566× elolasva

A Karibi Moringa szüretelése és feldolgozása

A friss Moringát azonnal a szüret után fel kell dolgozni, ezért ez a folyamatot még közvetlenül Szent Lúcia szigetén biztosítjuk. Csak így érhetjük el, hogy a Moringa por ne tartalmazzon penészt vagy baktériumot. Minden egyes adag minőségellenőrzésen esik át.

1862× elolasva