Moringa

Egy kapszulában minden, amire a szervezetének szüksége van.

Csökken az ellenálló képességa, fáradtak az izmai, vagy emésztési problémái vannak? Látszólag az egymástól független nehézségek egyik oka a D-vitamin hiánya lehet.

1009× elolasva

RED MORINGA SPORT - hatérkonyabb mint a bolgár Tribulusz

A Tribulusz terrestrisz egy olyan növény, amelyet már Ayurveda-ban is említenek, és amely leginkább a férfiak egészségére van jó hatással, beleértve az erejét és vitalitását. Ennek hatása a szív- és érrendszeri és urogenitális egészséget is magában foglalja. A Tribulus-t tartalmazó táplálékkiegészítők célja a libidó javítása, a tesztoszteronszint emelése, valamint az izomépítés és az általános fizikai edzés hatékonyságának növelése.

1314× elolasva

A moringa – több mint szuperélelem

Ez a trópusi fafajta, mely tájainkon eddig még nem nyerte el a neki járó kellő figyelmet, nem csodatévő homeopatikum és nem ad gyógyírt a világ legalattomosabb betegségeire sem. Olyan növényről van csupán szó, melynek hatásai a természetben rejlő hatalmas erőről tesznek tanúbizonyságot.

1561× elolasva

A Karib ültetvényeken tett látogatásaink egyike

Már jópárszor jártunk a Karib-térségben, ennek ellenére a szépségével még mindig el tud kápráztatni. Annál inkább a szívünkbe férkőzött, mivel itt saját ültetvényeinken termesztjük a Moringát. Az ültetvények dolgozói távollétünk során szeretettel gondozzák növényeinket. És így valahogy fest az ültetvényen töltött napjaink egyike.

1679× elolasva

Szállítás

Közvetlenül a Moringa termesztése és feldolgozása után megkezdjük a szállítást a Karib-térségben található Saint Lucia szigetről egyenesen Európába.

1991× elolasva

Ültetvényellenőrzés 2015 karácsonyán

Az év legszebb ünnepét most is a Karib-térségben töltöttük az ültetvényeinken. Megbizonyosodtunk arról, hogy a Moringának tényleg jó sora van. Kellemes meglepetés volt az is, hogy milyen sokat nőtt a Moringa az utolsó, októberi látogatásunk óta.

1778× elolasva

Látogatás az ültetvényeken 2015 októberében

Az ültetvényeket viszonylag gyakorta ellenőrizzük. Utoljára 2015 októberében utaztunk el Saint Lucia szigetére a Karib-térségbe. Ez alkalommal is beigazolódott, hogy jó kezekben van a Moringa. Szeretettel gondoskodnak róla, amit a gyönyörű növény gyors növekedéssel viszonoz. Győződjön meg róla Ön is.

1690× elolasva