A MoringárólCsodanövény a Karib-térségből

St.Lucia

A Moringa az eddig ismert leggazdagabb tápanyagforrású növény. Értékes tápanyagok és éltetőanyagok optimális mennyisége elsősorban a levelekben vagy a levélporban található. Külön említést érdemel a magas aminosav tartalma, mivel a növény leveleiben a 20 ismert esszenciális aminosav közül 18 megtalálható. Az emberi szervezet ezek előállítására önállóan nem képes, fontos tényezői azonban a test oxigénszállításának, koncentrációképességének és további agyi funkcióknak.

Minőség tanúsítvány

Moringa Carribbean cégünk stratégiai célja a lehető legjobb minőségű termék előállítása. A Moringa feldolgozására szolgáló laboratórium létrehozásánál nem takarékoskodtunk, ennek következtében azon kevesek közé tartozunk a Karib-térségben, akik professzionális moringa szárító- és darálógéppel rendelkeznek. A SZK Állami Állategészségügyi és Élelmiszerügyi Intézete által végzett elemzések során valamennyi általuk vizsgált ritka növény közül a legjobb eredményeket értük el.

Családi egészség-csomag

A sokoldalúan felhasználható Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíteni, anélkül hogy szintetikusan előállított táplálékkiegészítőkhez kellene nyúlna.

A Moringát mindenkinek ajánljuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin igényét szeretné kiegészíteni.

Várandós hölgyek és szoptatós anyukák

A terhesség folyamán étrendkiegészítőként fogyasztott Moringa por vagy levél jótékony hatással van a magzat fejlődésére és pozitívan hat az anyatej termelődésére. Az anya szervezetéből, majd pedig az anyatejből a gyermek utólag is fontos vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz juthat. Külön meg kell említeni a növényben található arginint és hisztidén, amelyet a növekedés során a gyermek szervezete nem képes elegendő mennyiségben előállítani, melyek azonban rendkívül fontosak az egészséges feljlődéshez.

Gyermekek

Nemcsak a csecsemőknek, hanem az idősebb, fejlődésben levő gyermekek számára is fontos lehet a Moringa fogyasztása, mivel rengeteg benne található tápanyag és életelem pozitívan hat fejlődésükre, elsősorban az agyi és az idegrendszer működés kialakulására. Egyebek mellett, magas C vitamin tartalma erősíti a gyermekek immunrendszerét is.

Sportolók

A profi sportolók vagy az általános nagy nyomás alatt álló emberek esetében, külön figyelmet kellene fordítani arra, hogy kiegyenlített étrendet kövessenek, mert magasabb tápanyagigényük. A Moringa segíthet ezen személyeknek megfelelő esszenciális vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék felvételénél és így teljesen természetes úton megőrizni vitalitásukat és teljesítőképességüket. Ez annak köszönhető, hogy rengeteg vasat, A és C vitamint tartalmaz, melyek gondoskodnak arról, hogy a vér állandó megfelelő oxigénellátásban részesüljön és így stabilizálódjon a vérkeringés.

Idősek

A Moringa fogyasztását idősebbeknek is javasoljuk, hogy fittek és életerősek maradjanak magas életkorukig. Kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrenddel megelőzhetik a magas életkorhoz fűződő problémákat. A Moringa levelei emellett valamennyi tápanyag optimális forrását jelenti, melyekre az idősebb korban szükség lehet.

Vegánok

A Moringa jelentős lehet a vegetáriánusok, de elsősorban a vegánok esetében, mivel ők gyakran szenvednek bizonyos anyagok hiányában. Sokan ezért kérdezik, hogyan fedezhetnék fehérje, kalcium és vasszükségletüket, ezzel együtt megtartva állati eredetű táplálék nélküli életmódjukat. A levél összetevői megoldást nyújthatnak, mert több proteint tartalmaznak mint a tojás vagy a joghurt, jelentősen több vasat mint a spenót és többszörösen több kalciumot mint a tej.

Ügyfeleink kölünösen az alábbi termékek iránt érdeklődtek

RED MORINGA SPORT

RED MORINGA SPORT

Tribulusz és Moringa - egyedi kombináció a teljesítmény növelésére! Növeli az edzés hatékonyságát, a fizikai állóképességet és elősegíti az izomépítést.