RED MORINGA SPORT

Tribulusz és Moringa - egyedi kombináció a teljesítmény növelésére! Növeli az edzés hatékonyságát, a fizikai állóképességet és elősegíti az izomépítést.
raktáron

db
EAN: 4260568521270
A felesegem vett premium moringat. Eloszor nem hittem neki, de kb 2 honap utan javult a faradtsaga meg jobban erezte magat. Sot, meg en is elkezdtem szedni, na ez meg mar valami!Kepzeljek, egy hona... további olvasnivalók »
— Jozsi
A karibi moringát már majdnem egy éve használjuk, és elégedett vagyok a minőségével. további olvasnivalók »
— Mária


Tribulusz és Moringa - egyedi kombináció a teljesítmény növelésére!

A RED MORINGA SPORT 120 kapszulát tartalmaz a leghatékonyabb természetes összetevőkkel, amelyek elősegítik a férfiak sport teljesítményét, pólolják a energiát és növelik a vitalitást. Minden Moringa kapszula levélporból áll, amelyet karibi ültetvényeinken termesztünk, ellenőrzött minőségben és a Tribulus terrestris gyökér kivonatból, 90% feletti szaponintartalommal.

TRIBULUS TERRESTRIS

A Tribulus terrestris gyökérkivonat különösen az "úgynevezett" szaponintartalma miadt ismert. A szteroid szaponinok (szaraponinek) kulcsfontosságú elemek a szteroidok kialakulásánál. Az anabolikus szteroidokkal ellentétben a szaraponínok természetes eredetűek, ugyanolyan hatással bírnak, mint az anabolikus szteroidok. Támogatják az izomnövekedést és növelik a tesztoszteronszintet, de a szintetikus anabolikától eltérően biztonságosak.

A szaraponinek pozitívan befolyásolhatják a tesztoszteronszintet a következő módokon:

  • elősegítik az LH (luteinizáló hormon) felszabadulását
  • növeli a szervezet toleranciáját az androgénekre
  • növeli a DHEA molekuláinak szintjét (tesztoszteron prekurzor)

Kimutatták, hogy a szaponinok használata az intenzív edzésnél, növeli a hatékonyságot és a teljesítőképességet, valamint elősegíti az izomtömeg gyorsabb felépítését. A piacon forgalmazott számos kiegészítő közül a tribulus gyökérkivonatok szaponin illetve a protodioszcín tartalma alacsony - így a várható hatás még a hosszú távú használat során sem következik be.

A RED MORINGA SPORT Tribulus terrestris szuponinok tartalma 90% feletti!

MORINGA CARIBBEAN

Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy Moringa levél jótékony hatást gyakorol a szervezetre magas menyiségű természetes hatóanyag (polifenolok, flavonoidok, vitaminok, aminosavak, alkaloidok, tanninok) tartalma miadt. Hála a vitamin és antioxidáns hatásának a moringa elősegíti az egészséges növekedést és a sejtek fejlődését, anti-aging hatású és növeli az immunrendszer megnyilvánulását a szervezetben, ami nagyon fontos, nemcsak a sportolók számára. Kiegészítve a B-vitaminok fontos csoportjával (B1 - tiamin, B2 - riboflavin, B3, B6 - piridoxin) segíti a mentális tevékenységek, stimulálja az agytevékenységet, és gátolják a méreganyagok hatását a szervezetben.

A Moringa levél por és a szaponinokat tartalmazó Tribulus gyökér-kivonat, komplex és szinergikus hatást gyakorolt ​​a sportolók szervezetére.

Támogatja a:

  • Sportteljesítményt
  • energiatartalékok aktiválását
  • regenerál a teljesítmény után

A moringa magas aminosav tartalmma kiegészíti a sportolók aminosav tartalékát. Az arginin jelenléte a Tribulus-szal együtt jelentősen befolyásolja a tesztoszteron kiválasztását.

Ideális kettőss-hatás közvetlenül a „ természet műhelyből“, negatív melléhatások nélkül!Termék minősége:

Termékeink tiszta természetes köznyezetből származnak, amelyek minőségét folyamatosan ellenőrizzük. A moringa a Karib-térségből a vulkánikus eredetű Szent Lucia szigetéről származik. A gyűjtés kézzel történik, a feldolgozássa és tárolássa steril körülmények között, legszigorúbb követelményeknek megfelelően.

Nagyon tiszta, vegyszerektől (peszticid és herbicid) mentes termékeket kínálunk, első osztályú minőségben. Termékeink megőrzik a tápértékű komplexumokat, az eredeti színt és az illatot. A termő fákat az ökológiai gazdálkodás legszigorúbb követelményei szerint termesztjük, és a feldolgozás megfelelő létesítményekben történik, szigorú nemzetközi előírásoknak megfelelően. A szárítási folyamat, melynek célja, hogy a nedvesség távozzon a levelekből, csak nagyon alacsony hőmérsékleten max. 42°C- on történik. Az eredmény kiválló minőség, élénkzöld szín, jellegzetes íllat.

Összetétel (1 kapszula):

Karibi Moringa levélpor (250 mg), Tribulus terrestris gyökérkivonat (180 mg), zselatin, színező anygok: azorubin, vas-oxid, titán-dioxid

A Tribulus terrestris szaponintartalma: több mint 90%

A csomagolás tartalma:

A csomagolás 120 kapszulát tartalmaz, tömege 63,48 g.

Dózisok:

Napi adag 18 évesnél idősebb felnőtteknek - 2×2 kapszula (reggel és este). A kapszulákat étkezés után vegye be a nagyobb biohozzáférhetőség és tápanyagfelvétel végett.

A sportolóknak napi 800 mg Tribulus terrestris kivonat (45% szaponintartalommal) ajánlott. Ideális kétszeres adaggal indítani az első két hét folyamán (vagy 90%-os szaponin-kiegészítéssel). A hosszú távú használat nem haladhatja meg a három hónapot. Legalább kéthetes szünet után lehetséges ugyanazt a dózist használni.

Nincsenek ismert mellékhatások.

Figyelmeztetés:

Nem alkalmas gyermekenek, 18 év alatti fiatalok és nők számára. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten, jól lezárt csomagolásban tárolandó. Óvja a nedvességtől, a fagytól, a közvetlen napfénytől és a sugárzó hőtől. Tartsa távol gyermekektől. Az ajánlott napi manyiséget ne lépje túl. A táplálékkiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tartsa távol a gyermekektől.

Mit szóllnak az űgyfeleink a moringához:

A felesegem vett premium moringat. Eloszor nem hittem neki, de kb 2 honap utan javult a faradtsaga meg jobban erezte magat. Sot, meg en is elkezdtem szedni, na ez meg mar valami!Kepzeljek, egy honap utan elmultak a prostata panaszok.
— Jozsi
A karibi moringát már majdnem egy éve használjuk, és elégedett vagyok a minőségével.
— Mária
A koleszterinszintem hosszu ideig tul magas volt, egy ismerosom ajanlotta a moringat es igazan segitett. En is ajanlom mindenkinek.
— Mark
Ajánlom a moringát. Egy szuper nyövény. Sokmindent kipróbáltam már. Szerintem a mai étel nem tartalmaz elég tépszert, ezért ezeket valahogy pótolni kell. Azelőtt valamennyi vitamint vásáltam, ma ezeket mind a moringa biztosítja.
— Róbi
Nagyon elégedett vagyok. Prostatanehézségeim voltak, ami normális a koromban. A feleségem rendelt moringát Önöktől. Igaz, hogy naponta kellett szedni három hónapig, mire éreztem a hatását, de ma azt mondhatom, hogy sokkal jobban érzem magam.
— János


VIDEÓGALÉRIA


FÉNYKÉPGALÉRIA


A LEGÉRDEKESEBB CIKKEK

Moringa – a varázsfa használata és hatásai

A sokoldalú felhasználású Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíte...

Moringa levelek a potencia növeléséért

A Moringa mára hagyományos válasz különböző egészségügyi panaszokra és ideális kiegészítő gyógymód a gyakori és komolyabb betegségeknél. A merevedési ...

Zöld harcos a fáradtság ellen

Azt már tudjuk, hogy a moringában rengeteg hatóanyag, vitamin és antioxidáns rejtőzik. Sok esetben azonban nem tudjuk ezeket a jótékony anyagokban gaz...

A moringa válasza az alattomos cukorbetegségre

Közismert dolog, hogy a diabetikus megbetegedésből világszintű járvány lett. Biztosan Ön, vagy egy Önhöz közelálló személy is találkozott már ezzel a...