Kozmetikai csomag nőknek

Fedezze fel a tiszta természet gyógyító erejét kozmetikai csomagunkkal!
sold out

EAN: 4260568522208
A felesegem vett premium moringat. Eloszor nem hittem neki, de kb 2 honap utan javult a faradtsaga meg jobban erezte magat. Sot, meg en is elkezdtem szedni, na ez meg mar valami!Kepzeljek, egy hona... további olvasnivalók »
— Jozsi
A karibi moringát már majdnem egy éve használjuk, és elégedett vagyok a minőségével. további olvasnivalók »
— MáriaA doboz tartalma:

Moringa Day: Nappali anti-aging arckrém

Előzze meg a bőr kiszáradását és a ráncképződést a mi csúcsminőségű öregedésgátló Moringa Day termékünkel, a moringa levél és mag hatóanyagainak felhasználásával.

Moringa Night: Éjszakai anti-aging bőrápoló krém

Tartsa mag a bőr szépségét és rugalmasságát az éjszakai öregedésgátló krémmel, moringa levélkivonattal, moringa magolajjal - csak természetes össztevők. Őrizze meg a sima arc bőrt a Moringa Night krémmel.

Moringa Deep: Tisztító arcápoló gél

A Moringa Deep garancia az egészséges és szép bőrnek. Csak a tiszta bőr képes elnyelni a hatóanyagot a szérumokból és a krémekből, különben a bőr eldugul és gyulladásos lesz. Próbálja meg természetes módon megszabadítani a szennyeződéstől a bőrét az állandó lragyogás és fiatalos rugalmasság érdekében.

Mit szóllnak az űgyfeleink a moringához:

A felesegem vett premium moringat. Eloszor nem hittem neki, de kb 2 honap utan javult a faradtsaga meg jobban erezte magat. Sot, meg en is elkezdtem szedni, na ez meg mar valami!Kepzeljek, egy honap utan elmultak a prostata panaszok.
— Jozsi
A karibi moringát már majdnem egy éve használjuk, és elégedett vagyok a minőségével.
— Mária
A koleszterinszintem hosszu ideig tul magas volt, egy ismerosom ajanlotta a moringat es igazan segitett. En is ajanlom mindenkinek.
— Mark
Ajánlom a moringát. Egy szuper nyövény. Sokmindent kipróbáltam már. Szerintem a mai étel nem tartalmaz elég tépszert, ezért ezeket valahogy pótolni kell. Azelőtt valamennyi vitamint vásáltam, ma ezeket mind a moringa biztosítja.
— Róbi
Nagyon elégedett vagyok. Prostatanehézségeim voltak, ami normális a koromban. A feleségem rendelt moringát Önöktől. Igaz, hogy naponta kellett szedni három hónapig, mire éreztem a hatását, de ma azt mondhatom, hogy sokkal jobban érzem magam.
— János


VIDEÓGALÉRIA


FÉNYKÉPGALÉRIA


A LEGÉRDEKESEBB CIKKEK

Moringa – a varázsfa használata és hatásai

A sokoldalú felhasználású Moringát mindenkinek ajánlhatjuk, aki a napi nagy mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem igényét ki szeretné egészíte...

Moringa levelek a potencia növeléséért

A Moringa mára hagyományos válasz különböző egészségügyi panaszokra és ideális kiegészítő gyógymód a gyakori és komolyabb betegségeknél. A merevedési ...

Zöld harcos a fáradtság ellen

Azt már tudjuk, hogy a moringában rengeteg hatóanyag, vitamin és antioxidáns rejtőzik. Sok esetben azonban nem tudjuk ezeket a jótékony anyagokban gaz...

A moringa válasza az alattomos cukorbetegségre

Közismert dolog, hogy a diabetikus megbetegedésből világszintű járvány lett. Biztosan Ön, vagy egy Önhöz közelálló személy is találkozott már ezzel a...